Special ict

Special ict = Special Information & Communication Technology for Special & General Education

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Dyslexia movie: Dyslecksia The Movement, Μια ακόμη διαφορετική ταινία για τη δυσλεξία

Τριάντα πέντε εκατομμύρια Αμερικανοί είναι δυσλεκτικοί. Ένας από αυτούς, ο  Harvey Hubbell V έχει δημιουργήσει μία ομάδα και γυρίζουν ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τη δυσλεξία με σκοπό τη διάδοση της συνειδητοποίησης αναφορικά με την αποδοχή της διαφοράς. Σκοπεύει να μοιραστεί τους  προσωπικούς του αγώνες, αλλά και να ρίξει περισσότερο φως σχετικά με τις τελευταίες έρευνες αναφορικά με τη δυσλεξία για την κοινωνία, τους εκπαιδευτικούς και τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής. Εαν νομίζετε οτι δε χρειάζεται κάτι τέτοιο....ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο!

Για το λόγο αυτό προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για την ολοκλήρωση του ντοκυμαντέρ. Εαν νομίζετε οτι πρέπει να βοηθήσετε μπορείτε να ενισχύσετε την εκστρατεία αυτή ευαισθητοποίησης με τη σειρά σας. Ακολουθήστε τις συνδέσεις στους παρακάτω ιστότοπους για να ενημερωθείτε.
Η σελίδα τους στο Facebook περιμένει ένα Like .Μπείτε στο forum και μοιραστείτε μαζί τους προβληματισμούς σχετικά με τη Δυσλεξία! Ακολουθήστε τους στο Twitter @dislecksiamovie και διαδώστε την προσπάθειά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: